top of page
_dsc6740.jpg

Wagenpark

Bekijk hieronder onze samenstelling van ons wagenpark. Wij beschikken over een eigen vloot van ruim 20 voertuigen uit het premium segment. Echter hebben wij voor iedere aangelegenheid een passend vervoersmiddel voor u en/of uw gasten. Al onze auto's zijn uitgevoerd in discreet canvasietblauw.

Premium 

Mercedes-Benz
E-klasse of vergelijkbaar

Onze standaard is een Mercedes-Benz E-klasse in sedan of stationwagen uitvoering. Indien u wat meer ruimte nodig heeft kunt u aan onze adviseurs aangeven dat de inzet van een stationwagen gewenst is. 

20210629_151614.jpg
20210629_151031.jpg

Premium XL

Mercedes-Benz 
V-klasse of vergelijkbaar

Bent u met meer dan 3 personen of heeft u wat meer bagage dan gebruikelijk dan kunt u het beste kiezen voor ons Premium XL service. Deze voertuigen bieden ruimte voor max 6 personen inclusief bagage. 

Premium XXL

Mercedes-Benz
Sprinter of vergelijkbaar

Met een kleine groep comfortabel en veilig van A naar B. Deze voertuigen bieden plek voor max 8 personen en normale bagage. Over het algemeen zijn de stoelen op maat afgewerkt en is airco natuurlijk vanzelfsprekend.

_dsc7318-bewerkt.jpg
20210629_145915 (1).jpg

Executive

Mercedes-Benz 
S-klasse of vergelijkbaar

Voor iedere CEO of directielid bieden wij onze Executive services aan. Een chauffeur in maatpak, een auto uitgevoerd met extra privacy opties. Dit maakt het tot de ultieme manier om onderweg te werken en uitgerust op uw volgende vergadering aan te komen.

bottom of page